Menu

Laatste nieuws!

 

 • 1 juli: OPROEP: Tijdens de reunie willen we een doorlopende filmvoorstelling laten draaien waarin (oud)mederwerkers en oud leerlingen iets vertellen over hun tijd op de Daaf! Wat herinner jij je nog? Welke docent is je altijd bijgebleven, heb je een leuke anekdote, wat blijft je nog tot op de dag van vandaag bij,wat ben je na de Daaf gaan doen enz enz. 
  Vindt je het leuk om hier aan mee te werken?

  Stuur je filmpje (MP4) op naar reunie@daafgeluk.nl

  Wie weet zien we jou straks schitteren in de DG reunie film!

 • 17 juni: We zijn 2 weken in de lucht en er hebben zich ondertussen al meer dan 100 mensen ingeschreven! Dat belooft gezellig te worden. Zelfs oud leerlingen van het hele begin!
  Blijf het nieuws verspreiden, want er kunnen er nog veel meer bij!!
 • De website is inmiddels in de lucht en de eerste dag zijn er al 35 inschrijvingen binnen!

 • De broers van Fratelli e pizza, komen speciaal voor ons hun houtgestookte steenoven op 12 oktober op het plein zetten!

'Fratelli e pizza'(Broers & Pizza) is een jonge cateringzaak met passie voor Italiaans georiënteerde gerechten. Behalve het maken van verse pizza’s, kunnen wij broers van Fratelli e pizza ook andere smakelijke Italiaanse heerlijkheden verzorgen. 

Hun pop-up keuken, met de mobiele houtgestookte steenoven, creëert een authentiek Italiaanse sfeer. Of dit nu bij u thuis is, op een festival of op een bedrijfsfeest. De geuren van beukenhout en vers gebakken pizza doen u in Italië wanen'. 

pizza1pizza 2

fratelli