Menu

Laatste nieuws!

 • 1 oktober update: Tijdens de reünie zal een professionele  fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. De foto´s zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen en deze worden u dan thuisgestuurd. De foto's kunnen zowel met PIN als contant afgerekend worden.

 • 25 september UPDATE
  Graag wijzen wij jullie er op dat er in de buurt van de school niet heel veel parkeergelegenheid is. Als het kan, kom dan zoveel mogelijk met de fiets, lopend of met het OV!

  Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdens de reunie muntjes te kopen a €1. Helaas hebben wij geen PIN automaat op school. Muntjes kunnen cash afgerekend worden.
 • 18 september UPDATE
  Nog maar 24 dagen en dan gaat het los!
  Ondertussen hebben zich ruim 300 mensen ingeschreven. Veel oud leerlingen, oud medewerkers en ook een groot deel van de huidige medewerkers hebben zin om elkaar weer te ontmoeten. Er komen zelfs verhalen binnen van oud leerlingen die niet naar de reünie kunnen komen, maar toch hun herinneringen met ons willen delen. We gaan zorgen dat iedereen een plek krijgt om te kunnen bijpraten en uitwisselen. Hoe we dat gaan doen houden we nog even geheim.

  Ook voor de inwendige mens zal er aandacht zijn. De drie broers van Fratelli é Pizza komen speciaal voor ons hun pop up restaurant op het schoolplein opbouwen. Ondergetekende kan uit eigen ervaring zeggen dat deze niet te versmaden zijn!

 • Ook zal er het nodige entertainment aanwezig zijn. Een oud leerling van de school is hard aan de weg aan het timmeren als zanger. Valentijn Buitenhek heeft aangeboden tijdens de reünie op te willen komen treden. En dat laten we natuurlijk niet aan onze neus voorbij gaan.

 • 1 juli: OPROEP: Tijdens de reunie willen we een doorlopende filmvoorstelling laten draaien waarin (oud)mederwerkers en oud leerlingen iets vertellen over hun tijd op de Daaf! Wat herinner jij je nog? Welke docent is je altijd bijgebleven, heb je een leuke anekdote, wat blijft je nog tot op de dag van vandaag bij,wat ben je na de Daaf gaan doen enz enz. 
  Vindt je het leuk om hier aan mee te werken?

  Stuur je filmpje (MP4) op naar reunie@daafgeluk.nl

  Wie weet zien we jou straks schitteren in de DG reunie film!

 • 17 juni: We zijn 2 weken in de lucht en er hebben zich ondertussen al meer dan 100 mensen ingeschreven! Dat belooft gezellig te worden. Zelfs oud leerlingen van het hele begin!
  Blijf het nieuws verspreiden, want er kunnen er nog veel meer bij!!
 • De website is inmiddels in de lucht en de eerste dag zijn er al 35 inschrijvingen binnen!

 • De broers van Fratelli e pizza, komen speciaal voor ons hun houtgestookte steenoven op 12 oktober op het plein zetten!

'Fratelli e pizza'(Broers & Pizza) is een jonge cateringzaak met passie voor Italiaans georiënteerde gerechten. Behalve het maken van verse pizza’s, kunnen wij broers van Fratelli e pizza ook andere smakelijke Italiaanse heerlijkheden verzorgen. 

Hun pop-up keuken, met de mobiele houtgestookte steenoven, creëert een authentiek Italiaanse sfeer. Of dit nu bij u thuis is, op een festival of op een bedrijfsfeest. De geuren van beukenhout en vers gebakken pizza doen u in Italië wanen'. 

pizza1pizza 2

fratelli